Campanie promoțională " Ben &
Jerry's Bun. Și mai bun."

Promo Ben & Jerry's - Nor 1 Promo Ben & Jerry's - Nor 2 Promo Ben & Jerry's - Nor 3

Despre promoție

Să păstrezi bonul de cumpărături. BUN.
Să ai bonul câștigător. ȘI MAI BUN.
Cele mai frumoase surprize se întâmplă când te aștepți cel mai puțin. Cum ar fi să te răcorești cu o înghețată Ben&Jerry's, să înscrii codul unic pe site și să afli că ai câștigat o trotinetă electrică? Ei bine, nu știi până nu încerci.

ÎNSCRIE-TE
ACUM

Mecanică și premii

Cumpără orice produs Ben & Jerry's în perioada 3 iunie - 31 iulie 2024, înscrie codul de pe bon pe site și completează formularul de înscriere pentru a avea șansa să câștigi: 1 Trotinetă electrică în valoare de 8.299,99 lei (marele premiu), 1 x Card cadou Altex în valoare de 2.500 lei (lunar) sau 4 x Card cadou Decathlon în valoare de 500 lei (saptămânal). Valoarea comercială totală a premiilor este de 29.299,99 lei

Extragerea premiilor se va face prin tragere la sorți.
Nu uita să păstrezi bonul pentru validare.

Pentru mai multe detalii consultă gratuit
regulamentul disponibil aici.

Promo Ben & Jerry's - Nor 4
Carduri cadou săptămânal de 500 lei
Card cadou lunar de 2.500 lei
Trotinetă electrică

Formular

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, Str Constantin Mille 18, sector 1, et 6, corp A și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.