Campanie Promoțională “Tu alegi unde te poartă pofta!” cu Betty Ice în Lukoil

Despre promoție

Destinațiile de vacanță sunt în general extrem de savuroase, însă anul acesta trecem la următorul nivel pentru că înghețata ta preferată Betty Ice nu îți răsfață doar simțurile ci te și trimite într-o super vacanță! Tot ce trebuie să faci e să te bucuri de înghețata preferată și să te gândești bine unde ai de gând să te bucuri de următoarea vacanță!

Mecanism, durată, premii

În perioada 1 iulie - 31 august cumpără orice înghețată Betty Ice din stațiile Lukoil, înscrie-te în campania ”Tu alegi unde te poartă pofta!” prin SMS la 1846 cu textul Lukoil urmat de numărul bonului fiscal sau online pe unilevertepremiaza.ro și ai șansa să câștigi o pereche de super căști JBL Tour One M2 sau unul dintre cele 8 carduri de carburant Lukoil în valoare de 400 lei. În plus, înscrierea ta în campania Lagardere îți dă automat o șansă și la premiile marii campanii unde poți câștiga săptămânal un troler pregătit de vacanță, lunar un voucher de vacanță în valoare de 2000 euro sau chiar marele premiu, 10000 euro! 
 

Premii Campanie ”Tu alegi unde te poartă pofta!” Lukoil:

  • 2 x Căști JBL Tour One M2
  • 8 x Card Cadou Combustibil Lukoil

Premii Campanie Națională ”Tu alegi unde te poartă pofta!”:

  • 17 x Troler (1/săptămână)
  • 4 x Voucher de Vacanță 2000 euro (1/lună)
  • 1 x 10000 euro (la sfârșitul Campaniei)

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.