Campanie Promoțională “Tu alegi unde te poartă pofta!” cu Magnum în LAGARDERE

Despre promoție

Fie că ești în drum spre școală, muncă sau acasă, un Magnum adaugă acel ”ceva special” zilei tale, iar vara asta e gata să adauge ceva și mai special, un premiu care să dea startul vacanței tale. Unde? Unde te poartă pofta! Da, adică tu ești cel care alege destinația, așa că spor la savurat și la câștigat!

Mecanism, durată, premii

În perioada 1 iulie - 31 august cumpără orice înghețată Magnum din locațiile Lagardere, înscrie-te în campania ”Tu alegi unde te poartă pofta!” prin SMS la 1846 cu textul Lagardere urmat de numărul bonului fiscal sau online pe unilevertepremiaza.ro și ai șansa să câștigi un voucher Fashion Days în valoare de 500 lei. În plus, înscrierea ta în campania Lagardere îți dă automat o șansă și la premiile marii campanii unde poți câștiga săptămânal un troler pregătit de vacanță, lunar un voucher de vacanță în valoare de 2000 euro sau chiar marele premiu, 10000 euro! 

Premii Campanie ”Tu alegi unde te poartă pofta!” Lagardere:

  • 10 x Card Cadou Fashion Days 500 lei

Premii Campanie Națională ”Tu alegi unde te poartă pofta!”:

  •  17 x Troler (1/săptămână)
  • 4 x Voucher de Vacanță 2000 euro (1/lună)
  •  1 x 10000 euro (la sfârșitul Campaniei)

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.