Campanie Promoțională “Tu alegi unde te poartă pofta!” cu Algida în Auchan

Despre promoție

Oare preferi înghețata pe băț? Sau la cornet? Ești genul care o savurează singur? Sau cu prietenii? Îți place înghețata sub soarele verii pe o plajă exotică sau preferi o locație mai urbană, Paris, Dubai, Londra? Ei, bine, orice ai prefera alegerea rămâne la tine, pentru că vara aceasta pofta ta de înghețată îți aduce SUPER PREMII!

Mecanism, durată, premii

 În perioada 10 iunie - 31 iulie cumpără orice înghețată Algida din magazinele Auchan, înscrie-te în campania ”Tu alegi unde te poartă pofta!” prin SMS la 1846 cu textul AUCHAN urmat de numărul bonului fiscal sau online pe unilevertepremiaza.ro și ai șansa să câștigi o super consolă de gaming portabilă sau o pereche de căști perfecte de vacanță. În plus, înscrierea ta în campania Auchan îți dă automat o șansă și la premiile marii campanii unde poți câștiga săptămânal un troler pregătit de vacanță, lunar un voucher de vacanță în valoare de 2000 euro sau chiar marele premiu, 10000 euro! 

Premii Campanie ”Tu alegi unde te poartă pofta!” Auchan:

  • 2 x Consolă portabilă gaming Lenovo Legion Go
  • 4 x Căști JBL Tune 235

Premii Campanie Națională ”Tu alegi unde te poartă pofta!”:

  • 17 x Troler (1/săptămână)
  • 4 x Voucher de Vacanță 2000 euro (1/lună)
  • 1 x 10000 euro (la sfârșitul Campaniei)

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.