Campanie Promoțională “Tu alegi unde te poartă pofta!” cu Betty Ice în Carrefour

Despre promoție

Vara asta suntem siguri că ai poftă de o vacanță cu cei mai buni prieteni la mare. Nu? Atunci poate de munte? Ei bine, nu contează pentru că TU alegi unde te poartă pofta! Iar vara asta ai o mulțime de motive să iubești înghețata Betty Ice, pentru că aceasta vine la pachet cu super premii!

Mecanism, durată, premii

În perioada 1 iunie - 31 iulie cumpără orice înghețată Betty Ice din magazinele Carrefour, înscrie-te în campania ”Tu alegi unde te poartă pofta!” prin SMS la 1846 cu textul CARREFOUR urmat de numărul bonului fiscal sau online pe unilevertepremiaza.ro și ai șansa să câștigi un Soundbar JBL Bar 2.1 sau Carduri Cadou Carrefour în valoare de 200 lei. În plus, înscrierea ta în campania Carrefour îți dă automat o șansă și la premiile marii campanii unde poți câștiga săptămânal un troler pregătit de vacanță, lunar un voucher de vacanță în valoare de 2000 euro sau chiar marele premiu, 10000 euro! 

Premii Campanie ”Tu alegi unde te poartă pofta!” Carrefour:

  • 2 x Soundbar JBL Bar 2.1
  • 10 x Card Cadou Carrefour 200 lei

Premii Campanie Națională ”Tu alegi unde te poartă pofta!”:

  • 17 x Troler (1/săptămână)
  • 4 x Voucher de Vacanță 2000 euro (1/lună)
  • 1 x 10000 euro (la sfârșitul Campaniei)

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.