Campanie Promoțională Unilever “Fii Greenfluencer” în Mega Image

Despre promoție

O lume mai verde începe cu tine. Când faci o alegere bună, se adună, iar cei din jur își dau seama că îți pot urma exemplul. Fii și tu #Greenfluencer, alege produse Unilever cu ambalaj din plastic reciclat sau reciclabil și te recompensăm cu premii speciale, printre care și un weekend la cabană, să te bucuri de natură!

Mecanism, durată, premii

1. În perioada 8 februarie - 6 martie cumpără orice produs Unilever cu ambalaj din plastic reciclat sau reciclabil în valoare de minimum 29 lei din magazinele Mega Image.

2. Înscrie bonul fiscal în campania ”Fii Greenfluencer” pe unilevertepremiaza.ro

3. Ai șansa să câștigi super premiile campaniei:

  • 1 x weekend la cabană
  • 30 x cărucior cumpărături
  • 2 x biciclete Pegas

 

Brandurile participante sunt: Dove, Dove Men Care, Cif, Domestos, Coccolino, Dero, Clear, Hellmann’s, Magnum, Ben and Jerry’s, Betty Blue. Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

Organizatorul campaniei este Unilever South Central Europe S.A. Perioada campaniei este 08.02-06.03.2024. Valoarea totală a premiilor 13,080.10 lei cu TVA inclus. Premiile se acordă prin tragere la sorți conform regulamentului disponibil gratuit pe site-ul: www.unilevertepremiaza.ro

Imagini cu titlu de prezentare.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.