Campaniei promoțională: „Dăruiește frumusețe cu seturile cadou Dove” în Mega Image

Despre promoție

La final de an, dăruiește frumusețe cu seturile cadou Dove și Dove Men+Care!
Cei dragi merită tot ce este mai bun. Arată-ți iubirea pentru ei oferindu-le cadou produsele preferate Dove sau Dove Men+Care și bucurați-vă împreună de premii.

Mecanism, durată, premii

Achiziționează oricare set cadou ce conține produse Dove sau Dove Men +Care în valoare de minimum 50 de lei, în perioada 7 noiembrie – 31 decembrie 2023, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți:

  • 1 x outfit de ski în valoare de 2000 RON
  • 10 x voucher Mega Image în valoare de 300 RON
  • 50 x set Dove

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.