Campanie Promoționala: Dove este diferit. Alege Dove si castiga super premii”

Despre promoție

Dove este diferit! Alege Dove!
Cumpără produse Dove sau Dove Men+Care și ai parte de o îngrijire superioară.
Bucură-te de 72h de protecție acum cu deodorantele spray din gama Advanced Care și oferă-i pielii tale mai multă hidratare cu gelurile de duș Dove.

Mecanism, durată, premii

Achizitioneaza un gel de duș și un deodorant Dove sau Dove Men +Care, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți:

  • 1 x vacanță exotică 
  • 10 x epilatoare de tip IPL
  • 1488 x kit cu produse Dove

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.