Campanie Promoțională: Bucură-te de o îngrijire superioară a pielii și câștigă super premii cu Dove

Despre promoție

Alege diferit! Alege Dove! Cumpără produse Dove sau Dove Men+Care și ai parte de o îngrijire superioară. Te așteptăm în magazinele Carrefour Hypermarket în perioada 01-30 septembrie 2023 și poți câștiga.

Mecanism, durată, premii

Achiziționează minimum 2 geluri de duș Dove sau Dove Men + Care, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga:

  • 1 x sejur de "răsfăț la Balvanyos”, pentru doua persoane (premiul se acord[ sub forma unui voucher)
  • 20 x abonament pentru clasele de sport favorite

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.