Campanie Promoțională “Câștigă în fel și chip” cu Algida

Despre promoție

Sharing is caring, dar nu și când vine vorba de înghețata preferată Algida! Fie că ești genul care preferă înghețatata la cornet, pe băț, de ciocolată, cu fructe sau vanilie, că înghețata e micul tău deliciu după masă sau preferi să îți începi ziua de plajă cu un desert rece, vara aceasta răsfață-te în felul tău și ai șansa să îți continui vacanța cu un super premiu pe 4 roți sau multe alte surprize.

Mecanism, durată, premii

În perioada 15 mai  - 15 august cumpără orice înghețată Algida, înscrie-te în campania ”Câștigă în fel și chip” prin SMS la 1846 cu textul ALGIDA urmat de numărul bonului fiscal sau online pe unilevertepremiaza.ro și ai șansa să câștigi super premiile campaniei: 1 x FIAT 500 CULT BIANCO, 6 x iPhone 14 sau săptămânal 1000 lei cash!

 

Lista câștigători

 

 

 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.