Promoție: "Nu ești tu când ți-e cald”

Despre promoție

De la momentele de relaxare sau cele de răsfăț și până la cele speciale, Mars îți este alături cu înghețatele delicioase potrivite pentru orice ocazie.
Ai parte de o gustare rapidă și un moment de relaxare alături de cei dragi în benzinăriile Lukoil de pe teritoriul României.
În plus, poți câștiga super premii!

Mecanism, durată, premii

Cumpără oricare 2 înghețate Snikers, Mars, Twix sau Bounty din stațiile Lukoil. Înscrie numărul bonului fiscal pe site-ul unilevertepremiaza.ro sau prin SMS la 3723 cu textul LUKOIL și numărul bonului fiscal. 

Poți câștiga 1000 EURO în fiecare lună sau 24 de carduri de loialitate LUKOIL în valoare de 400 RON.

Perioada campaniei: 1 Mai - 30 Iunie 2023.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.