Promoție: DERO bun pentru haine, bun și pentru portofelul tău

Despre promoție

Ne bucurăm să anunțăm lansarea Dero Lichid cu Cedru Verde în ediție limitată, care ne poartă către liniștea și prospețimea pădurilor românești și ne conectează cu natura verde din jurul nostru. Datorită fiecărui produs Dero cumpărat, am reușit să plantăm peste 16.000 de puieți și continuăm să creștem România verde, împreună! Pentru acest an, ne-am propus să plantăm înca 20.000 de puieți.
Sunt (cel puțin) 99 de moduri de a fi eco. Și toate aceste alegeri sustenabile devin mai valoroase, cu cât suntem mai mulți.

Alege Dero pentru hainele tale și
• Te bucuri de haine curate la fiecare folosire
• Îndepărtezi 99 de pete frecvente de pe hainele tale
• Hainele tale au un parfum îmbietor și intens
• Faci alegeri sustenabile zi de zi, Dero fiind produs din plastic reciclat și 100% reciclabil

Mecanism, durată, premii

Mecanism: Cumpără, în perioada promoției, produse DERO din magazinele participante, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți:

  • 20x coșuri cu produse Unilever pentru îngrijirea hainelor timp de 3 luni
  • 1x stație de călcat haine

Păstrează bonul fiscal pe care l-ai înscris, pentru validare!
Perioada promoției: 18 noiembrie – 18 decembrie.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.