Promoție Mega Image: Câștigă o experiență plină de gust cu Delikat legume congelate

Despre promoție

Ca acasă gătești, prin țară călătorești!

Nimic nu se compară cu bunătățile pregătite acasă. Și, la Delikat, știm că gustul de acasă nu poate fi creat decât cu legume crescute tot acasă. De aceea, cu oricare două produse Delikat legume congelate cumpărate, aducem mai aproape de tine bunătatea preparatelor de acasă, iar pe tine mai aproape de o călătorie de neuitat în Inima Bucovinei.

Mecanism, durată, premii

Mecanism: Cumpără oricare 2 produse Delikat legume congelate din orice magazin Mega Image. Înscrie numărul bonului fiscal sau a facturii fiscale pe site-ul unilevertepremiaza.ro
Poți câștiga o vacanță în Inima Bucovinei.

 

Perioada campaniei: 1 noiembrie - 31 decembrie 2022.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.