Promoție națională: Bine faci, bun câștigi

Despre promoție

Te invităm în campania “Bine faci, bun câștigi". Continuam tradiția de a face bine împreună și pentru gesturile mici pe care le faci în fiecare zi pentru planetă, Unilever te recompensează cu mari premii.
Când alegi bun, faci și bine!

Produse participante la campanie

Delikat
Dero
Hellmann's
Dove
Dove Men+Care
Clear
Lux Botanicals
Rexona
Coccolino
Knorr
Cif
Domestos

Mecanism, durată, premii

Mecanism: Cumpără minimum 2 produse din mărci diferite Unilever pe același bon fiscal, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți:

  • 4x FIAT Hybrid
  • 100.000 RON în premii săptămânale

Păstrează bonul fiscal pe care l-ai înscris, pentru validare!
 
Perioada promoției: 
•    Val 1: 01 iulie – 15 august 2022
•    Val 2: 15 septembrie – 15 noiembrie 2022
 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.