Promoție Carrefour Hypermaket: Rasfață-te zilnic cu LUX BOTANICALS

Despre promoție

Începe fiecare zi cu un răsfăț al simțurilor! Încearcă noua gamă de geluri de duș si săpun lichid LUX Botanicals inspirată din parfumul florilor exotice și cu uleiuri botanice ce transformă fiecare rutină de îngrijire într-o experiență senzorială la tine acasă. În plus, poți câștiga premii pentru o stare de bine.

Mecanism, durată, premii

Mecanism: Achiziționează oricare produs LUX Botanicals, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga, prin tragere la sorți:

  • 1x weekend de relaxare la un Resort SPA
  • 5x vouchere masaj de relaxare și răsfăț
  • 100x coșuri cu produse LUX Botanicals pentru o experiență senzorială la tine acasă

Perioada campaniei: 12.05.2022 – 25.05.2022

 

 

 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.