Promoție Carrefour: Aprinde Gratarul cu Hellmann’s!

Despre promoție

Auzi cum sfârâie grătarul? Dă gust preparatelor pe grill cu Hellmann’s și câștigă unul dintre cele 43 de premii oferite prin tragere la sorți.

Mecanism, durată, premii

Mecanism:

Cumpără, în perioada 12 mai - 25 mai, oricare 2 produse Hellmann's pe același bon sau factură fiscală și înscrie-te pe unilevertepremiaza.ro

Poți câștiga prin tragere la sorți:

  • 3x grătare electrice de balcon
  • 10x vouchere Carrefour în valoare de 250 lei fiecare
  • 30x seturi de produse Hellmann's

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.