Promoție Lukoil: Nu ești tu când ți-e cald

Despre promoție

Pentru momentele de relaxare sau cele de răsfăț și până la cele speciale, Mars este alături de tine cu înghețatele delicioase potrivite pentru fiecare moment al zilei.
Ai parte de o gustare rapidă și un moment de relaxare alături de cei dragi în benzinăriile Lukoil de pe teritoriul României.
În plus, poți câștiga premii pe măsură!

Mecanism, durată, premii

Mecanism promoție
1. Cumpără oricare 2 înghețate Snickers, Mars, Twix sau Bounty din benzinăriile Lukoil de pe teritoriul României
2. Înscrie numărul bonului fiscal pe site sau trimite la 1808* un SMS cu textul: LUKOIL și numărul bonului fiscal

3. Poți câștiga 1 x trotinetă electrică sau 24 x carduri de loialitate Club LUKOIL* cu puncte în valoare de 400 lei (TVA inclus) fiecare.

Perioada campaniei: 01.05 – 30.06.2022
*Număr cu tarif normal.
 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.