Promoție Lagardere: Faci mutre și câștigi cu Magnum

Despre promoție

Nimeni nu poate rămâne rece la gustul înghețatei preferate. Cu toții facem mutre de plăcere, de bucurie, de nerăbdare sau de surpriză.
Indiferent ce față faci când mănânci înghețată, în vara asta, dacă ai cumpărat un Magnum din rețeaua Lagardere (Immedio, So Coffee, Relay, Hub Convenience, 1 Minute) ai șansa de a câștiga un premiu cool.

Mecanism, durată, premii

Mecanism:

Cumpără orice înghețată Magnum din rețeaua Lagardere. Înscrie numărul bonului fiscal printr-un SMS de forma: “Lagardere Nr Bon" la 1702* sau pe site-ul iubesteinghetata.ro.Poți câștiga unul dintre cele 6x cameră foto instant Fuji Film. În plus, primești o șansă în plus de a câștiga unul dintre premiile Samsung galaxy S22 sau un Fiat 500 Cult.

Perioada campaniei: 1 iunie - 31 iulie 2022.

*Număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Vodafone, Orange, Telekom și Digimobil.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.