Promoție OMV: Faci mutre și câștigi cu Magnum

Despre promoție

Ești genul care mănâncă înghețata cumpărată în benzinărie pe loc, înainte să plece din nou la drum sau după ce se urcă în mașină? Indiferent dacă ești la drum lung sau scurt, în vara asta pauza de la benzinărie e și pauza de înghețată. Pentru că un Magnum cumpărat din benzinăriile OMV poate veni cu un premiu cool.

Mecanism, durată, premii

Mecanism:

Cumpără o înghețată Magnum din orice benzinărie OMV din țară. Înscrie numărul bonului fiscal printr-un SMS de forma: “OMV Nr Bon" la 3713* sau pe site-ul iubesteinghetata.ro.

Poți câștiga unul dintre cele 2 x Samsung Galaxy S22, 4 x Samsung Glaxy Watch4, 4 x Galaxy Buds Pro Black. În plus primești o șansă de a câștiga unul dintre premiile: Samsung Galaxy S22 sau un Fiat 500 Cult.

Perioada campaniei: 1 iulie - 31 august 2022.

*Număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Vodafone, Orange, Telekom și Digimobil.

 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.