Promoție Kaufland: Încearcă noul detergent Coccolino Care și câștigă

Despre promoție

Coccolino oferă îngrijire și curățare hainelor tale!

Încearcă noul detergent Coccolino Care, cu formula Care Serum, care ajută la protejarea culorilor, fibrelor și formei hainelor, în timp ce îndepărtează eficient petele.

VIAȚĂ LUNGĂ HAINELOR TALE!

Mecanism, durată, premii

Mecanism: Cumpără, în perioada 24 noiembrie - 7 decembrie 2021, oricare produs Coccolino detergent și/sau balsam în valoare de minimum 30 de lei pe același bon fical, înscrie bonul pe www.unilevertepremiaza.ro și ai șansa de a câștiga unul dintre premiile promoției:

  • 20x aparate de călcat vertical
  • 10x uscătoare de rufe

Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.