Promoție Auchan aniversară: Câștigă premii care fac bine!

Despre promoție

Sărbătorește 30 de ani de fapte bune alături de mărcile cu tradiție de la Unilever, iar împreună continuăm să facem lucruri bune.

Cumpără minimum 2 produse din mărci diferite Unilever, din magazinele Auchan particpipante, înscrie-te în campanie și poți câstiga premii care fac bine planetei, iar noi plantăm un copac în numele tău***.
În plus, te bucuri de produse de calitate care îți fac viața mai ușoară pentru ca tu să ai parte de momente speciale alături de cei dragi.

Produse participante la campanie

Domestos
Magnum
Hellmann's
Dero
Delikat
Dove
Rexona
Coccolino
Cif
Napoca
Clear
Algida
Knorr
Omo
Lifebuoy
Plant Line
Dove Men+Care
Ben & Jerry’s
Betty Blue
Carte D’or
Savo

Mecanism, durată, premii

Mecanism: Cumpără minimum 2 produse din mărci diferite Unilever, din magazinele Auchan, pe același bon fiscal, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți una dintre cele 33 de biciclete.

Perioada promoției: 6-26 octombrie 2021.

 

Păstrează bonul fiscal pe care l-ai înscris, pentru validare!

*** În limita a 75.000 de copaci în cadrul inițiativei “Plantăm fapte bune în România”

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.