Promoție DM: Oferă-le încredere în frumusețea lor și câștigă

Despre promoție

Ajutăm noile generații să învețe despre importanța încrederii în sine.

De peste 10 ani ajutăm părinții, profesorii și asociațiile de tineret din întreaga lume să ofere programe educaționale în sprijinul creșterii încrederii în sine în rândul tinerilor.
Alătură-te și tu inițiativei Dove și contribuie astfel la dezvoltarea încrederii în sine în rândul a 10.000 de copii din România.
Astfel, 1% din valoarea vânzărilor de produse Dove gel de duș Deeply Nourishing 250ml și Dove Deodorant Original 150ml (înregistrate în perioada septembrie 2021 - martie 2022), se redirecționează pentru susținerea unor proiecte educaționale organizate de partenerii noștri, pentru a dezvolta încrederea în sine a adolescenților din România.

Mecanism, durată, premii

Mecanism

Cumpără oricare două produse Dove (cu excepția săpunului solid), înscrie bonul fiscal pe unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți:

  • 1x Epilator IPL Philips Lumea
  • 10x coșuri cu produse Dove

Perioada campaniei : 01.09.2021 - 21.09.2021

 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.