Promoție națională: Joacă la victorie în stilul CR7!

Despre promoție

CLEAR a pregătit sute de premii vara aceasta celor cei mai înfocați suporteri!
Ești fan al sportului rege pe teren sau online? Vrei să câștigi meciul anti-mătreață cu ajutorul șamponului nr 1 pentru bărbați?

Avem pentru tine multe premii surprinzătoare - fie că ești pe teren, sau acasă.
Hai în magazine să afli despre ce este vorba!

Mecanism, durată, premii

Mecanism promoție: 

  1. Cumpără orice șampon Clear
  2. Păstrează și înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro
  3. Poți câștiga prin tragere la sorți: 10 console PlayStation 4 Slim 500 GB, 100 mingi de fotbal Clear, sau 40 de vouchere eMAG

Perioada promoției: 15 iulie - 15 septembrie 2021.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.