CIF CURĂȚĂ ROMÂNIA

Despre promoție

Pentru al 5-lea an consecutiv, Cif își continuă misiunea de a reda curățenia și frumusețea locurilor de la noi din țară. Motivul? E demonstrat că starea noastră de spirit este influențată de frumusețea locurilor din jurul nostru.
În acest an, continuăm platforma “Împreună curățăm România călătorind” prin care ne-am propus să readucem la viață câteva dintre cele mai frumoase destinații din țară noastră care, din păcate, sunt ascunse sub praf. Cei ce doresc să se implice pot câștiga o excursie într-una dintre aceste locuri minunate, plătind întreaga experiență în curățenie!

Mecanism, durată, premii

MECANISM

Tot ce trebuie să faci este să vrei să cureți România alături de noi! Înscrie-te pe pagina de Facebook Cif România, completând formularul din secțiunea Înscrie-te. Ne interesează datele tale personale (nume și prenume, număr de telefon, email și adresa) și, pe scurt, motivul pentru care vrei să cureți destinația aleasă!

DURATA CAMPANIEI: 12.03.2018 – 21.05.2018

PREMII: Poți câștiga o mini-vacanță de două persoane într-una dintre destinațiile minunate pe care urmează să le readucem la viață! 12 norocoși vor petrece 3 zile alături de noi și Lucian Mîndruță. De transport, mâncare și cazare ne ocupăm noi! De tine avem nevoie când vom readuce la viață prin curățenie obiectivul pe care l-ai ales!

* Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

Promoție încheiată.

Câștigătorii vor fi anunțați în curând