Promotie TRANS AGAPE – Fii influencerul verii tale cu Algida

Despre promoție

Suntem zilnic pe Instagram, Facebook, Youtube sau Tiktok. Fără să ne dăm seama, am ajuns şi noi să fim influenceri pentru prietenii, colegii, familia şi followerii noștri. Mai mult, după un an de pandemie, în plină vară, accesoriile tehnice sunt mult mai fireşti şi necesare.

Ca de obicei, Algida surprinde trendul şi te dotează cu premii care topesc internetul de invidie.

Mecanism, durată, premii

Mecanism promoție:

  1. Cumpără orice înghețată Algida din reteaua TRANS AGAPE.
  2. Înscrie numărul bonului fiscal pe site sau trimite la 1846* un SMS de forma: "Transagape Nr.Bon".
  3. Poți câștiga unul dintre premiile puse în joc: 50 de genți pline cu înghețată, 10 x boxe inteligente, sau 1 x iPhone 12 Pro.

Perioada campaniei: 01.07.2021 - 31.08.2021. 

*Număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Vodafone, Orange, Telekom și Digimobil.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.