Promoție DM: Simte vara pe pielea ta!

Despre promoție

Vara aceasta, oferă pielii tale îngrijirea de care are nevoie. Produsele din gama Dove Nourishing Secrets cu aloe vera și apă de trandafir vor transforma orice ritual de îngrijire într-o sesiune de răsfăț. În plus, poți câștiga premii atractive.

Mecanism, durată, premii

Mecanism:

Achiziționează minimum 2 produse Dove pe același bon, înscrie bonul fiscal în formularul de mai jos și poți câștiga prin tragere la sorți:

  • 15x Troler de voiaj
  • 2x Videoproiector portabil

Perioada campaniei: 09 - 29 iunie 2021.

 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.