Promoție Auchan: Alege să câștigi cu Clear!

Despre promoție

Alege să câștigi cu CLEAR în Auchan! Super premii pentru cei mai înfocați suporteri!

CLEAR îi recompesează pe suporterii adevărați cu multe premii surpinzătoate. Hai în magazinele Auchan să afli despre ce este vorba!

Mecanism, durată, premii

Mecanism

Achiziționează minimum 2 șampoane Clear, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga unul dintre premiile:

  • 20x vouchere cumpărături în Auchan
  • 10x echipament sportiv

 

Perioada campaniei: 02.06.2021 – 26.06.2021

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.