Promoție OMV - Savurează Magnum cu toate simțurile

Despre promoție

Pentru acele momente când îţi doreşti să fii cu adevărat surprins şi să te bucuri de gusturile pe care le adori. Când vrei să trăieşti „acum şi aici” un răsfăţ la superlativ, Magnum lansează o nouă experiență provocatoare şi completă a ciocolatei aurii. O bucurie pentru simţuri, o ocazie de câştigat premii în super trend.

Încearcă noua înghețată Magnum Double Gold Caramel Bilionaire, savureaz-o cu toate simţurile și câştigă o vară de milioane.

Mecanism, durată, premii

Mecanism promoție:

  1. Cumpără orice înghețată Magnum din stațiile OMV. 
  2. Înscrie numărul bonului fiscal pe site sau trimite la 1846* un SMS de forma: "OMV Nr Bon".
  3. Poți câștiga unul dintre cele 3x iPhone 12 sau una dintre cele 10x mini drone.

Perioada campaniei: 01.06.2021 - 31.07.2021. 

*Număr cu tarif normal, disponibil în rețelele Vodafone, Orange, Telekom și Digimobil.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.