Promoție Cora- Alege îngrijirea potrivită pielii tale

Despre promoție

Oferă pielii tale îngrijirea superioară de care are nevoie, cu Dove și Dove Men+Care. Pielea ta este profund hidratată și catifelată mai mult timp, iar tu te bucuri de premii.

Mecanism, durată, premii

Mecanism:

Achiziționează minimum 2 produse Dove sau Dove Men+Care, introdu bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga:

  • 1x voucher de amenajare colț de relaxare de la Vivre
  • 10x coșuri cu produse Dove&Dove Men+Care pentru momente de răsfăț

Perioada: 28.04 - 25.05.2021

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.