Promoție Kaufland: Bucură-te de relaxare. De casă ne ocupăm noi!

Despre promoție

Bucură-te de relaxare și de mai mult timp petrecut alături de cei dragu cu DERO, Cif, Domestos, Omo, Coccolino și Savo. Produsele noastre oferă îngrijire completă hainelor, dar și curățarea și igienizarea suprafețelor din întreaga casă.

În plus, pe lângă o curățenie completă, ai șansa de a câstiga unul dintre cele 100 de vouchere Kaufland!

Mecanism, durată, premii

Mecanism:

Cumpără, în perioada 14.04 - 11.05.2021, produse participante la promoție în valoare de minimum 20 lei, pe același bon fiscal, înscrie-te în tragerea la sorți* și poți câștiga unul dintre cele 100x voucher Kaufland în valoare de 100 lei fiecare

 

*Valoarea comercială totală a premiilor este de 15.000 lei (TVA inclus). Imaginea premiului este cu titlu de prezentare.
 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.