Promoție națională: Bucură-te de relaxare. De casă ne ocupăm noi!

Despre promoție

Bucură-te de o altă față a casei tale cu DERO, Cif, Domestos, Omo, Coccolino și Savo. Produsele Unilever acționează în mod eficient asupra multiplelor tipuri de murdării de la nivelul casei, fie că vorbim de rufe sau de suprafețele din bucătărie și baie. Astfel, tu petreci mai puțin timp făcând curățenie și mai mult timp relaxându-te alături de cei dragi!

În plus, pe lângă o curățenie totală, ai șansa de a câstiga și o reamenajare a casei!

Descoperă puterea DERO, Cif, Domestos, Omo, Coccolino și Savo, participă la promoție și îți poți transforma casa așa cum ai visat!

Mecanism, durată, premii

Cumpără în perioada 10.03.2021 - 08.05.2021 produse participante la promoție în valoare de minimum 20 lei, pe același bon de casă. Înscrie-te în tragerea la sorți și poți câștiga: 

  • 3x CARD CADOU MOBEXPERT de 20.000 lei*
  • 10x SET DE CURĂȚENIE/ZI**

* Pentru achiziționarea produselor în vederea amenajării locuinței. 

** Exclusiv în intervalul 9:00-19:00. Setul de curățenie este format din: 1x Dero Lavanda 3L, 1x Coccolino Blue Splash 1.8L, 1x Cif Cremă Lemon 500ml, 1x Cif Power&Shine Bucătărie 750ml, 1x Domestos Dezinfectant Pine 750ml.

 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.
Brandul « UnileverPentruAcasa » reprezinta un brand generic dedicat campaniilor ce vizează produsele de întreținere a locuinței și include toate produsele comercializate sub mărcile Dero, Cif, Domestos, Omo, Savo, Coccolino.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.