Dăruiește frumusețe în Remarkt

Despre promoție

Cei dragi merită să fie răsplătiți cu tot ce este mai bun. În această perioadă oferă-le în dar noile seturi de la Dove și Dove Men+Care! Și pentru că atunci când dăruiești primești ceva înapoi, Dove și Dove Men+Care te premiază.

Mecanism, durată, premii

Mecanism: Cumpără oricare două seturi cadou Dove sau Dove Men+Care, înscrie bonul fiscal pe unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți: 1 espressor de cafea.

 

Perioada: 19 noiembrie - 26 decembrie 2020

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: privacy.usce@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.