Promoție DM - Alege îngrijirea Dove Men+Care

Despre promoție

Pentru că bărbații acordă o importanță crescută produselor de îngrijire pe care le folosesc în rutina zilnică, Dove Men+Care vine în întâmpinarea lor cu produse special create pentru pielea și părul celor mai activi dintre ei, pentru a oferi o senzație de prospețime.

Mecanism, durată, premii

Mecanism

Achiziționează minimum 2 produse Dove Men+Care, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga unul dintre cele 5 kituri de drumeție. Fiecare kit conține: cort de camping pentru 2 persoane, sac de dormit, rucsac drumeții.

 

Perioada campaniei: 07 octombrie – 27 octombrie 2020

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: privacy.usce@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.