Promoție Delikat: Masa e norocoasă, cu gustul de acasă!

Despre promoție

Nimic nu se compară cu sentimentul că acasă ești așteptat cu brațele deschise și cu masa pusă. Și nimic nu se compară cu momentele în care ai tăi îți cer încă o porție. Doar tu știi să le prepari bunătățile preferate, exact așa cum le place. Pentru că ai mereu la îndemână cele mai bune ingrediente. Delikat e gustul bucuriei de a fi împreună.

Ce mai gătești acasă? Orice fel de mâncare gătit cu Delikat îți poate aduce 500 de lei pe zi ca să prepari tot ce-ți place.

Mecanism, durată, premii

Mecanism:

  1. Cumpără orice produs Delikat participant în campanie
  2. Înscrie codul promo de pe ambalaj la 1782 sau pe unilevertepremiaza.ro
  3. Poți câștiga 500 de lei pe zi.

Perioada campaniei: 05.10.2020 - 12.01.2021

Promoția "Masa e norocoasă, cu gustul de acasă!" se prelungește până în data de 01.04.2021.

 

Poftește la premii! Pentru pachetele Delikat gust de Găină și Delikat Legume 2 x 400 gr cu 50% reducere la al 2-lea produs semnalizate cu bandă promoțională, dar fără cod promoțional înscris pe ambalaj, sună în Call Center la 021.589.1782 și solicită codurile unice. Înscrie-le apoi în campanie și nu uita să păstrezi ambalajul produselor.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: privacy.usce@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.