Promoție Carrefour Hypermarket - Păstrează-ți hainele igienizate și parfumate și câștigi premii atractive cu DERO și Coccolino

Despre promoție

Păstrează-ți hainele igienizate și parfumate, iar DERO și Coccolino te premiază cu o mașină de spălat rufe cu uscator, pentru a-ți face viața mai ușoară, pentru ca știm că ai nevoie de mai mult timp liber pentru tine și pentru cei dragi. Te aşteptăm în locaţiile Carrefour hypermarket sau poți intra pe www.carrefour.ro, în perioada 25 iunie – 8 iulie 2020, pentru a achiziționa produsele participante şi participa la tombolă.

Mecanism, durată, premii

Mecanism

Tragere la sorţi: înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro şi ai şansa de a câştiga unul dintre urmatoarele premii:

o 38 de premii ce constau în câte o mașină de spălat rufe cu uscator

*Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte şi nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

 

Durată: 25 iunie – 8 iulie 2020

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.