Promoție Magnum - Legardere

Despre promoție

Pentru momentele speciale sau cele ... surprinzătoare, pentru momentele de spontaneitate sau micile momente de răsfăț, pentru orice moment sau ocazie, Magnum te provoacă să descoperi noua experiență a ciocolatei.
Incearcă noua inghețată Magnum cu ciocolată Ruby în magazinele RELAY, 1 minute, inmedio, hub CONVENIENCE și vara asta câștigă cu ea!

Mecanism, durată, premii

Mecanism promoție
1. Cumpără orice înghețată Magnum din magazinele RELAY, 1 minute, inmedio, hub CONVENIENCE
2. Înscrie numărul bonului fiscal pe site sau trimite la 3713* un SMS de forma: “LAGARDERE nr. Bon”
3. Poți câștiga unul dintre cele 3 x Smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch Active2 sau una dintre cele  10 x boxe portabile bluetooth

Perioada campaniei: 01.06.2020 – 31.07.2020
*Număr cu tarif normal disponibil în rețelele Vodafone, Orange, Telekom și Digimobil.
 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.