Promoție Carrefour - Alege îngrijirea Dove Men+Care!

Despre promoție

Pentru că bărbații acordă o importanță crescută produselor de îngrijire pe care le folosesc în rutina zilnică, Dove Men +Care vine în întâmpinarea lor cu produse special create pentru pielea și părul celor mai activi dintre ei, pentru a oferi o senzație de prospețime.

Mecanism, durată, premii

Mecanism: Cumpără oricare două produse participante Dove Men +Care pe acelasi bon fiscal din magazinele Carrefour şi poţi câştiga la finalul campaniei una dintre cele 3 x Consola SONY PlayStation 4 Slim.

Durată: 13 – 26 februarie 2020

Premii: 3 Console SONY PlayStation 4 Slim

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.