Promoție Dero - Noroc curat în pachetul parfumat!

Despre promoție

Cumpără DERO și bucură-te de NOROC CURAT ÎN PACHETUL PARFUMAT!

Mecanism, durată, premii

Mecanism cu premii prealocate: Cumpără pachetele speciale cu bentiță promoțională DERO 2în1/DERO OZON+ 2kg, 4kg, 6kg pudră și poți câștiga 50 lei sau 100 lei direct în pachet!

Mecanism tragere la sorți: Cumpără orice produs DERO, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 5 premii de 15.000 de lei fiecare, să-ți faci numai bucurii!

 

Durată campanie: 1 octombrie 2019 – 31 ianuarie 2020

 

Atenție!

• În completarea formularului este necesar ca numele magazinului să fie selectat pentru a putea alege orașul.

• Pentru selectarea în formularul de înscrere a magazinelor care nu fac parte din rețelele naționale sau lanțuri de magazine, vă rugăm să alegeți opțiunea “Alte magazine”.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.