Promoție Auchan - Porneşte în aventura curăţeniei şi câştigă super premii!

Despre promoție

Toamna aceasta porneşte în aventura curăţeniei şi câştigă super premii! Vino în locaţiile Auchan, în perioada 2 – 22 octombrie, descoperă produsele de curăţenie Domestos, CIF, Savo, DERO, OMO sau Coccolino şi vei fi răsfăţat cu premii atractive!

Mecanism, durată, premii

Mecanism

Tragere la sorţi: Cumpără oricare produse Domestos, CIF, Savo, DERO, OMO sau Coccolino în valoare de minimum 25 Lei pe acelaşi bon fiscal, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro şi ai şansa de a câştiga unul dintre urmatoarele premii:

  • 1 x city break pentru 2 persoane în valoare de 1000 euro
  • 3 x bicicletă Pegas
  • 1 x maşină Ford Fiesta

 

Durată: 2 – 22 octombrie 2019

 

Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte şi nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.