Promoție Penny Market - Rexona te provoacă la 5.000 de pași pe zi!

Despre promoție

Simona Halep a acceptat provocarea celor 5000 de pasi pe zi! Susține și tu inițiativa Rexona prin parcurgerea a minim 5000 de pași în fiecare zi și poți câștiga premii prin tombolă: 50 de rucsaci cu produse Rexona sau unul din cele 5 vouchere la Decathlon în magazinele Penny Market.

Mecanism, durată, premii

Mecanism

Cumpără oricare 2 produse Rexona pe același bon fiscal din magazinele participante Penny Market și ai șansa de a câștiga prin tragere la sorți unul dintre cei 50 de rucsaci cu produse Rexona sau unul dintre cele 5 vouchere Decathlon în valoare de 500 lei fiecare. 

 

Durată: 1 - 20 octombrie 2019

 

Premii prin tragere la sorți

La finalul campaniei, participanții pot câștiga unul dintre cele 5 vouchere Decathlon. 

*Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.