Promoție Penny - Frumusețea înseamnă diversitate!

Despre promoție

Alături de tine, campania #ShowUs își propune să schimbe stereotipurile de frumusețe promovate in media, care afectează sănătatea, relațiile și oportunitățile femeilor și ale tinerilor. Achiziționează produse Dove sau Dove Men +Care, susține inițiativa și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 5 laptopuri Lenovo.

Mecanism, durată, premii

Tragere la sorți: Cumpără produse Dove sau Dove Men + Care* în valoare de minimum 20 de lei (cu excepția săpunului solid) și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 5 laptopuri Lenovo. 

Durată: 23 septembrie – 20 octombrie 2019

 

Premii

  • 5 laptopuri Lenovo

*Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte şi nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.