Promoție Auchan - Rexona - 5000 de pași pe zi!

Despre promoție

Știai că pentru o menținerea unei vieți sănătoase este recomandat să faci mișcare timp de 30 minute pe zi? Alătură-te Simonei Halep în campania pro-mișcare de la Rexona și propune-ți realizarea a 5000 de pași în fiecare zi! Pe lângă o viață sănătoasă, poți câștiga și premii instant în magazine sau una dintre cele 5 mingi de tenis semnate de Simona Halep.

Mecanism, durată, premii

Mecanism
Tragere la sorți: Cumpără oricare produse Rexona în valoare de minimum 19 Lei din magazinele participante Auchan și ai șansa de a câștiga premii atractive instant, în magazine. Înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți o minge de tenis semnată de Simona Halep.

 

Durată: 1 Mai - 31 Mai 2019

 

Premii prin tragere la sorți

La finalul campaniei, participanții pot câștiga una dintre cele 5 mingi de tenis semnate de Simona Halep.

*Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.