Promoție Auchan - Baby Dove - Câștigă premii pentru bebelușul tău!

Despre promoție

Pielea sensibilă a bebelușului tău are nevoie de îngrijire superioară și delicată exact așa cum produsele Baby Dove pot să-i ofere. Imbracă-i corpul în hidratare in fiecare moment alaturi de Baby Dove și poți câștiga una dintre cele 5 mese tip scaun.

Mecanism, durată, premii

Tragere la sorți: Cumpără oricare produse Baby Dove participante cu excepția produsului sapun solid din magazinele Auchan partenere, înscrie codul bonului fiscal în formular și ai șansa de a câștiga unul dintre cele 5 mese tip scaun. 

Durată: 14 – 27 martie 2019 
  
 Premii pe loc în magazine: 

  • Produse Baby Dove (servetele umede)
  • Bavetica (din bumbac
  • Sticker autocolant pentru masina inscriptionat cu mesaj Baby Dove

 

Premii prin tragere la sorți:

5 premii ce constau in cate o masa tip scaun pentru copii

*Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani. 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.