Promoție Cora - Împrospătează-ți casa cu premii pentru curățenia de primăvară!

Despre promoție

Știi deja că nu e oficial primăvară până nu faci curățenie generală în casă. Alege să faci curățenie cu produsele Unilever pentru îngrijirea casei și ai șansa de a câștiga premii atractive.

Mecanism, durată, premii

 

Mecanism
Tragere la sorți: Cumpără oricare produse Cif, Domestos, Savo, DERO, OMO sau Coccolino în valoare de minimum 25 Lei și ai șansa de a câștiga premii atractive. Înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți o mașină de spălat.

 

Durata: 13 martie - 09 aprilie 2019.

 

Premii

La finalul campaniei, participanții pot câștiga una dintre cele 11 mașini de spălat.

*Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.