Plantează un copac și oferă-l cuiva drag!

Despre promoție

Unilever împreună cu Mega Image te invită să ai un stil de viață sustenabil, implicându-ne activ în comunitatea locală. Mai exact, cu un minimum de efort poți să susții echipa Plantăm Fapte Bune în Romania și să oferi un copac unei persoane dragi. Vino și oferă o mână de ajutor la plantarea unui nou spațiu verde alături de Plantăm Fapte Bune în România și în plus, poți câștiga și o bicicletă Pegas.

Mecanism, durată, premii

Ce trebuie să faci pentru a participa?
E simplu! Cumpără produse de Dove, Dove Men +Care, Rexona, Dero Omo, Coccolino, Cif, Domestos, Delikat, Hellmann's și/ sau Lipton de minim 30 lei din magazinele Mega Image și înscrie-te în formularul de mai jos dupa ce ai completat deja numele unei persoane dragi. Trimite formularul apăsând pe butonul "Participă" și gata, ai intrat în tragerea la sorți! 

Perioada campaniei: 01.03.2019 - 31.03.2019

Premii: Biciclete Pegas

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.