Promoție Carrefour - Delikat daruiește gustul bucuriei!

Despre promoție

Pentru un preparat sănătos folosește un aparat de gătit cu abur. Pentru un preparat gustos, adaugă Delikat! Cum poți să ai un preparat sănătos și gustos? Pornește de la gustos cumpărând Delikat și poți să câștigi unul dintre cele 32 aparate de gătit cu abur Phillips

Mecanism, durată, premii

Mecanism

 Cumpără în perioadă 15 noiembrie – 16 decembrie 2018 produse Delikat de minimum 10 lei, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți unul din cele 32 aparate de gătit cu abur Philips.

 

Durată: 15 noiembrie – 16 decembrie 2018

 

Premii

• 32 aparate de gătit cu abur Philips

 

 Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani!

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.