Promoție DERO - Sărbătorește cu toată bucuria SUTA de România!

Despre promoție

DERO 2în1 e unul pentru doi…și unul pentru toți!
DERO te cheamă să sărbatorim cu toată bucuria SUTA de România! Să ne bucurăm împreună de o sută de ani de tradiții, cu o mulțime de premii românești!

Mecanism, durată, premii

Cumpără DERO și bucură-te de SUTA de ROMANIA! DERO oferă premii 100% românești, pentru ca fiecare să simta acești 100 de ani ca propria aniversare.

Mecanism cu premii prealocate: Cumpără pachetele speciale DERO 2în1/DERO OZON+ 2kg pudră și poți câștiga 100 lei în pachet!

Mecanism tragere la sorti: Cumpără orice produs DERO, înscrie bonul fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro și poți câștiga prin tragere la sorți unul din premiile românești: 100 de ii tradiționale, zeci de vacanțe 100% românești sau 10 biciclete Pegas ediție specială 

 

Durată campanie: 15 septembrie – 15 decembrie 2018

Premii

La finalul campaniei, participanții pot câștiga numeroase premii:

• Zeci de vacanțe 100% românești

• Una dintre cele 10 biciclete Pegas Ediție Specială

• Una dintre cele 100 ii tradiționale

Aceste premii nu pot fi înlocuite cu alte obiecte și nici nu se acordă contravaloarea lor în bani.

 

Atentie!

  • În completarea formularului este necesar ca numele magazinului să fie selectat pentru a putea alege orașul.
  • Pentru selectarea în formularul de înscrere a magazinelor care nu fac parte din rețelele naționale sau lanțuri de magazine, vă rugăm să alegeți opțiunea “Alte magazine”.

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

S.C. Unilever South Central Europe S.A.,cu sediul in mun.Ploiesti, Bd.Republicii nr.291, jud. Prahova, cu notificarea înregistrată la ANSPDCP sub nr. 2220. Prelucrarea se realizează direct sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. Olari, Nr 11, si agentiilor de implementare pentru scopurile mai sus menționate. În masura in care nu mai doriți ca datele personale sa fie prelucrate de operator in comunicari comerciale viitoare, puteți solicita dezabonarea conform instructiunilor furnizate de operator in mesajele comerciale.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.