Campanie Promoțională “Tu alegi unde te poartă pofta!” cu Betty Ice în MOL

Despre promoție

Câte motive ai nevoie să te bucuri de înghețata ta preferată Betty Ice? Știm că nu prea multe, dar vara astea ne-am deci să-ți mai câteva, pentru ca vara ta să fie perfectă! Fii gata de plecare pentru că TU alegi unde te poartă pofta, iar noi ți-am pregătit multe premii numai bune de vacanță.

Mecanism, durată, premii

 

În perioada 1 iulie - 31 august cumpără orice înghețată Betty Ice din stațiile MOL, înscrie-te în campania ”Tu alegi unde te poartă pofta!” prin SMS la 1846 cu textul MOL urmat de numărul bonului fiscal sau online pe unilevertepremiaza.ro și te așteaptă o super boxa JBL Authentics 200 sau unul dintre cele 4 carduri de combustibil MOL. În plus, înscrierea ta în campania MOL îți dă automat o șansă și la premiile marii campanii unde poți câștiga săptămânal un troler pregătit de vacanță, lunar un voucher de vacanță în valoare de 2000 euro sau chiar marele premiu, 10000 euro! 
 

Premii Campanie ”Tu alegi unde te poartă pofta!” MOL:

  •  2 x Boxă JBL Authentics 200
  •  4 x Card Cadou combustibil 400 lei MOL

Premii Campanie Națională ”Tu alegi unde te poartă pofta!”:

  • 17 x Troler (1/săptămână)
  • 4 x Voucher de Vacanță 2000 euro (1/lună)
  • 1 x 10000 euro (la sfârșitul Campaniei)

 

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.