Campanie Promoțională “Tu alegi unde te poartă pofta!” cu Algida în Socar

Despre promoție

Plinul e făcut, bagajul așteaptă cuminte în porbagaj iar înghețata ta preferată Algida e la loc de cinste, iar destinația… ți-o alegi singur pentru că vara aceasta TU alegi unde te poartă pofta iar Algida e aici să ți-o facă și mai dulce cu multe, multe premii

Mecanism, durată, premii

În perioada 1 iulie - 31 august cumpără orice înghețată Algida din stațiile Socar, înscrie-te în campania ”Tu alegi unde te poartă pofta!” prin SMS la 1846 cu textul Socar urmat de numărul bonului fiscal sau online pe unilevertepremiaza.ro și ai șansa să câștigi una dintre cele 12 boxe portabile pentru ca petrecerea să înceapă oriunde ești tu. În plus, înscrierea ta în campania Socar îți dă automat o șansă și la premiile marii campanii unde poți câștiga săptămânal un troler pregătit de vacanță, lunar un voucher de vacanță în valoare de 2000 euro sau chiar marele premiu, 10000 euro! 
 

Premii Campanie ”Tu alegi unde te poartă pofta!” Socar:

  • 6 x Boxă Wireless JBL Go3
  • 6 x Boxă Wireless JBL Wave Beam

Premii Campanie Națională ”Tu alegi unde te poartă pofta!”:

  • 17 x Troler (1/săptămână)
  • 4 x Voucher de Vacanță 2000 euro (1/lună)
  • 1 x 10000 euro (la sfârșitul Campaniei)

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.