Campanie Promoțională “Tu alegi unde te poartă pofta!” cu Magnum în OMV

Despre promoție

Bucură-te de înghețata ta favorită și Magnum te poartă într-o vacanță de neuitat! Cu fiecare înghețată cumpărată, ai șansa de a câștiga vouchere de călătorie, super gadgeturi sau marele premiu 10.000 de euro. Cumpără, savurează și câștigă.

Mecanism, durată, premii

În perioada 1 iulie - 31 august cumpără orice înghețată Magnum din stațiile OMV, înscrie-te în campania ”Tu alegi unde te poartă pofta!” prin SMS la 1846 cu textul OMV urmat de numărul bonului fiscal sau online pe unilevertepremiaza.ro și ai șansa să câștigi un super super telefon, ceasuri smart sau carduri de cumpărături eMag. În plus, înscrierea ta în campania OMV îți dă automat o șansă și la premiile marii campanii unde poți câștiga săptămânal un troler pregătit de vacanță, lunar un voucher de vacanță în valoare de 2000 euro sau chiar marele premiu, 10000 euro! 

Premii Campanie ”Tu alegi unde te poartă pofta!” OMV:

  • 2 x iPhone 15
  •  4 x Apple Watch SE
  •  4 x Card Cadou eMag 400 lei

Premii Campanie Națională ”Tu alegi unde te poartă pofta!”:

  •  17 x Troler (1/săptămână)
  •  4 x Voucher de Vacanță 2000 euro (1/lună)
  •  1 x 10000 euro (la sfârșitul Campaniei)

Pentru mai multe detalii consultă regulamentul.

FORMULAR

Operator și organizator: Unilever South Central Europe SA, cu sediul în mun. Ploiești, Bd. Republicii nr. 291, jud. Prahova. Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru scopurile mai sus menționate se face direct de operator sau prin intermediul persoanei împuternicite Kubis Interactive SRL, cu sediul în București, str. Olari nr.11 și prin intermediul agențiilor de implementare. Vă puteți exercita dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor printr-o cerere trimisă la adresa: romania.privacy@unilever.com. De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București) sau de a vă adresa instanței judecătorești. Mai multe informații despre principiile de confidențialitate ale Unilever puteți găsi pe www.unilever.ro.

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.